Kant-en-klaar
Import van kant-en-klaargordijnen, passende kussens en tafelkleden
Digitaaldruk
We drukken digitaal op gordijnstoffen tot een breedte van 300 cm
Gordijnstoffen
Eigen productie van gordijnstoffen
140 cm - 280 cm
Made in Belgium
Hartex N.V.
Pitantiestraat 138
8792 Desselgem
BELGIË
Tel. +32 56 73 31 51
info@hartex.be

Onze productgroepen

Onze activiteiten

HARTEX is al 50 jaar een begrip als de specialist in woningtextiel en de partner voor iedere woonspecialist. De collectie jacquard en digitaal bedrukte stoffen zijn geliefd bij onze klanten. Als het gaat om gordijnstoffen voor thuis of voor een project, u vindt beslist wat u zoekt in ons ruim aanbod. 

Onze stoffen zijn van uitstekende kwaliteit en worden met zorg vervaardigd. Ons team zorgt ervoor dat we altijd up-to-date zijn voor wat betreft materialen, kleuren en dessins. We leveren een breed scala aan stoffen op 140 cm breedte, tot een breedte van 300 cm kamerhoog, van eigentijds tot authentiek klassiek.

Nieuws

NIEUW !! Prints op 300 cm breedte

Vanaf 2020 hebben we ook 280 cm / 300 cm kamerhoog verduisteringsstof, voile en andere kwaliteiten in ons rollenprogramma.

Hartex digitaal kleurensysteem

Op basis van ons referentieboek met meer dan 2500 kleurenschakeringen kan je een keuze maken om eigen kleuren te ontwikkelen in de bestaande designs of zelf op basis hiervan creatief kleuren te kiezen voor je gepersonaliseerd design

NIEUWE WEBSITE, NIEUW LOGO

We hebben onze website volledig vernieuwd, met oog voor detail en overzicht. Zo kan jij perfect uitzoeken wat je nodig hebt.

Nieuw in onze collectie